^ Sus

Apartamente de lux


Ansamblul rezidential Le Fontane, situat intr-o zona exclusivista a Bucurestiului – Piata Alba Iulia, va pune la dispozitie apartamente de lux, ce au la baza frumusetea designului italian.

Mai multe detalii

Spatii de birouri


Complexul rezidential Le Fontane va oferi pe primele trei etaje spatii pentru birouri clasa A, spatii ce vor oferi cele mai inalte standarde de finisaje si un mediu de lucru relaxant.

Mai multe detalii

Spatii comerciale


Spatiile comerciale din cadrul ansamblului Le Fontane si se impart pe doua niveluri - parter si mezanin. Vitrinele au o vizibilitate deosebita, iar finisajele sunt de cea mai inalta calitate.

Mai multe detalii

Locatie

Ansamblul rezidential Le Fontane este amplasat in zona centrala a Bucurestiului, la aproximativ 2,5 km de Piata Unirii si 500 m de Piata Alba Iulia, pe strada Traian Popovici, numarul 79-91

 

De asemenea, cladirea rezidentiala, cu apartamente de lux, este pozitionata la doar cateva minute de Bucuresti Mall, Posta Vitan, Policlinica Vitan, Tribunalul Bucuresti, Casa de Pensii, Biblioteca Nationala, Camera de Comert, Targul de masini Vitan, Registrul Comertului, Unirea Shopping Center.

 

Zona de amplasare a intregului ansamblu rezidential Le Fontane si proximitatea fata de multe puncte de interes ale orasului constituie un adevarat avantaj pentru locuitorii sai.

 

 
Transport public:

 


 Linii autobuz: 
 311, 135

 Linii  tramvai:
 19, 23, 27

 Linii troleibuz:

 70, 79, 92

 Linii metrou:
 M1, M3 (statia  Dristor)