^ Sus

Articole

Apartamente de 2 camere

Apartamentele cu doua camere din ansamblul rezidential Le Fontane sunt situate la etajele 5-10, si au o suprafata construita intre 69 mp si 86 mp. Datorita tehnologiilor si a materialelor de constructie folosite, temperatura incaperilor va fi intotdeauna optima, indiferent de sezon. Designul italian si tehnologiile europene fac ca aceste imobile sa fie dovada inovatiei si a creativitatii in atingerea noului concept de profil tehnologic si functional, cu o atentie deosebita acordata REDUCERII CONSUMULUI DE ENERGIE – cladire incadrata in clasa energetica „A”.

Mai multe detalii

 


Apartamente de 3 camere

O alta alegere potrivita o reprezinta apartamentele cu trei camere, de lux, din cadrul ansamblului rezidential Le Fontane, acestea fiind o investitie sigura pe timp indelungat. Apartamentele cu 3 camere se afla la etajele 5-10 si au o suprafata construita intre 101 mp si 147 mp. Locuintele au un design modern, oferind spatii mari si luminoase, fiind construite cu un excelent simt estetic. Pe langa aceste multiple beneficii, clientul isi poate personaliza apartamentul folosindu-se de gama extinsa de modele finisaje, made in Italy.

Mai multe detalii

 


Apartamente de 4 camere 

Apartamentele de patru camere se afla la etajele 5-10 (cate un apartament pe etaj) si au o suprafata construita  intre 183 mp 195 mp. Spatiile generoase, terasele si geamurile pe toata inaltimea vor crea ambientul perfect pentru dumneavoastra si cei dragi. Eleganta, stilul si rafinamentul sunt elementele care definesc apartamentele cu patru camere, fiind alegerea cea mai potrivita pentru clientii care sunt adeptii spatiilor generoase. 

Mai multe detalii

 


Apartamente de tip duplex

Apartamentele de tip duplex sunt amplasate la etajele 11 si 12, avand  suprafata construita  intre 232 mp si 388 mp. Spatiile generoase, terasele si geamurile pe toata inaltimea vor crea ambientul perfect pentru dumneavoastra si cei dragi. Eleganta, stilul si rafinamentul sunt elementele care definesc apartamentele duplex, fiind alegerea cea mai potrivita pentru clientii care sunt adeptii spatiilor generoase. 

Mai multe detalii