^ Sus

Apartamente de lux


Ansamblul rezidential Le Fontane, situat intr-o zona exclusivista a Bucurestiului – Piata Alba Iulia, va pune la dispozitie apartamente de lux, ce au la baza frumusetea designului italian.

Mai multe detalii

Spatii de birouri


Complexul rezidential Le Fontane va oferi pe primele trei etaje spatii pentru birouri clasa A, spatii ce vor oferi cele mai inalte standarde de finisaje si un mediu de lucru relaxant.

Mai multe detalii

Spatii comerciale


Spatiile comerciale din cadrul ansamblului Le Fontane si se impart pe doua niveluri - parter si mezanin. Vitrinele au o vizibilitate deosebita, iar finisajele sunt de cea mai inalta calitate.

Mai multe detalii

Despre noi

Societatea R.C. International Estate Development s.r.l., in parteneriat cu Banca Italo Romena, reprezinta un puternic investitor italian si are ca scop promovarea proiectului imobiliar exclusivist "Le Fontane" din centrul Bucurestiului.

Cu o experienta de peste 25 de ani dobandita in Nordul Italiei, prin realizarea a sute de apartamente, birouri si spatii comerciale, dezvoltatorii acestui proiect prezinta pietei imobiliare din Romania un concept la cele mai inalte standarde de calitate.

In plus, societatea beneficiaza de specialisti, angajati si colaboratori care ofera propriul know – how acumulat in cei peste 20 de ani de activitate in domeniul proiectarii, implementarii si gestionarii imobiliare pentru a construi o cladire unica si avansata din punct de vedere tehnologic. 

O fructuoasa colaborare cu firma de constructii Rotech Construct S.R.L., care opereaza in Bucuresti de circa douazeci de ani, posesoarea certificarilor de calitate ISO 9001 si ISO 14001 eliberate de IQNet, a permis folosirea unor tehnici de executie la nivel inalt care au imbunatatit, pentru voi, calitatea imobilului.